Hvad er Massay?

Sådan virker det

Sådan virker det

Massay er det hurtigste og nemmeste sted at finde og bestille den helt perfekte massage. Vores søgemaskine matcher alle dine særlige krav til lokation, pris, økologi, gratis parkering og meget mere. Så lige meget om du er stresset, gravid eller bare har brug for noget ekstra forkælelse, så er Massay hjemmesiden for dig. 

Hvem må oprette annoncer?   
For at oprette en annonce skal du være massør og have adgang til professionelt udstyr. Det er ikke et krav at du er CVR registreret. Du kan ansøge om godkendelse her. (Pt. kan alle oprette annoncer, som efterfølgende skal godkendes af os)

Koster det noget? 
Massay er gratis at være medlem af for både massører og kunder. Som massør fratrækker vi 10% i kommission pr. salg foretaget gennem platformen. Beløbet fratrækkes automatisk inden pengene udbetales til massøren. Du skal som massør derfor aldrig have penge op af lommen for at bruge Massay. Fedt, ikke?   

Hvordan booker jeg en massage?
Du booker en massage gennem den ønskede annonce. Her anmoder du om en booking ved at vælge dato og tidspunkt. Efterfølgende vil massøren enten bekræfte eller evt. efterspørge en omlægning af tiden, hvis han/hun ikke er tilgængelig.    

Hvordan betaler jeg for min massage? 
Betalingen foregår direkte gennem Massay. Når du booker en tid, får du mulighed for at foretage en betaling med det samme. Vi bruger Stripe som indløser og kan tage imod alle store kredit- og debetkort (VISA, Mastercard, American Express, Discover, JCB). Betalingen er gebyrfri og altid krypteret med SSL. 

Kan jeg annullere min massage?
Ja, det kan du sagtens. Du skal bare gøre det senest 24 timer før den aftalte tid. Annulleringen skal foregå ved at kontakte din massør her på siden.  

Jeg er massør. Hvordan modtager jeg betalinger?
Som massør skal du forbinde din Massay profil med Stripe (som er vores indløser). Det er faktisk rigtigt nemt. Du skal bare følge linket her og trykke "Opret forbindelse til Stripe". De fleste informationer er udfyldt på forhånd. Det eneste du selv skal udfylde er dit IBAN-nummer.

Når du modtager en ny booking, skal du selv bekræfte den inden for 48 timer. Det gør du ved at trykke "Godkend" i korrespondancen med din kunde. Godkender du ikke bookingen inden for 48 timer, bliver bestillingen automatisk annulleret og pengene tilbageføres til kunden. 

Hvornår modtager jeg min betaling?
Når du har modtaget en booking, bliver betalingen automatisk overført til din bankkonto inden for 5-7 hverdage.   

Er der en bindingsperiode? 
Nej, Massay har ingen bindingsperiode for hverken massør eller kunde. Som massør kan du nemt og gratis deaktivere enten din profil eller enkelte massagebehandlinger.